Terug naar de site van VISSERVICE Bericht schrijven
Bericht 107 t/m 126 van 146
Naam Jos Swagemakers
Datum 13-06-2015 18:04:46

Net terug van een hele leuke week in Vevang. Alles is goed geregeld en verzorgd, tot in de puntjes. Ikzelf was een beginnende visser en had alleen eens per jaar op de Oosterschelde gevist, meer niet. Daarom werd ik meteen de eerste en tweede dag door visgids Sjoerd begeleid om de kneepjes van het vak te leren. Alle ins en outs werden uitgelegd. Toen het een dagje minder weer was hebben Reijer en Sjoerd ons een dagje meegenomen naar het iets noorderlijker gelegen Christianssund waar we wat hebben rond gekeken. Ook voor het binnenste van de mans is alles tip top geregeld. Wat kan die Reijer koken !!! Kortom, een top verzorgde vis vakantie. Een aanrader.

Naam Harry van der Wal
Datum 11-06-2015 19:35:25

Beste Reier en Sjoerd,
Het was waardeloos weer, maar de vangsten, gezelligheid en het eten maakten weer dat het een heerlijke relaxte visvakantie was. Leuke heilbot gevangen die daarna volgens beproefd recept van Reier op het bord lag. Althans een stukje ervan. Voor herhaling vatbaar.
Met vriendelijke groet,
Harry

Naam John Willems
Datum 31-05-2015 14:27:43

Reier en Sjoerd. Ontzettend bedankt voor deze prachtige week en....... tot ziens.

Naam John Willems
Datum 31-05-2015 14:22:33

Schrijf dan maar eens een kort verslag na zo'n prachtige visweek.
Volop vis. Ik denk 15 soorten deze week. Mijn hoogtepunt: twee kleine heilbotten arresteren 5 minuten na elkaar. Vissen zoveel je maar wil. Tot 'S avonds 12 uur, want dan is het pas (even) donker.
De sfeer geweldig. Mensen die ik voor het eerst ontmoette bleken niet alleen geweldige vismaten, maar ook gezellige kaartvrienden. Dit heeft alles te maken met de wijze waarop zeer gastvrije Reier dit organiseert. Deze week met hulp van de zeer behulpzame Sjoerd.
Het nieuwe huis in Vevang is zo puur Noors met zo'n prachtig uitzicht.Ik zeg emigreren naar deze plek..... De (uitstekende) boten liggen vlakbij dit prachtige huis. 'S avonds nog een paar uur vissen is zo geen enkel probleem. Dat waren trouwens de mooiste uurtjes van de dag. 'S morgens staat het ontbijt voor je klaar en om 19 uur kun je genieten van een heerlijk diner. Ik heb dan ook heel wat inspiratie opgedaan voor mijn rubriek "Panvisser" in Zeehengelsport.

Naam cees van de sande
Datum 27-12-2014 16:43:21

Aan allen die ik heb ontmoet de afgelopen jaren wens ik een heel visrijk 2015 toe en we zien elkaar weer komend jaar. Gaan we weer genieten van de heerlijke gerechten van Reier en grote vissen vangen hoop ik.
M vr gr
Cees Hut alias de stroper.

Naam Fredje
Datum 15-07-2014 00:09:14

Weer eens een geweldige week gehad ondanks de wind die 's avonds iedere keer aantrok. Goed gevangen al was het af en toe wel hard werken om ze aan de vinnen te komen. Ik zelf mag niet klagen met 2 heilbotten en een zeeforel van 59 cm, ik heb wel eens mindere dagen meegemaakt. Gelukkig ving mijn maatje Marco de laatste dag ook nog een beste zeeforel want die had de moed bijna opgegeven op nog een leuke uitschieter. Geeft weer een zetje in de goede richting voor volgend jaar. Het eten was weer ouderwets, we hadden niet anders verwacht maar met Reier achter de potten en pannen is dat gewoon een zekerheidje. Het was weer een leuk clubje bij elkaar en hebben de nodige lol met elkaar gehad. Jammer dat Dick niet een paar dagen eerder erbij was, ik denk dat wij nog wel de nodige onzinnige gesprekken samen hadden gehad. Misschien een idee voor volgend jaar? Al met al, iedereen weer bedankt voor een onvergetelijke week en tot volgend jaar, wat wat mij betreft veel te lang weg is.

Naam Klaas van Hinte
Datum 11-07-2014 18:29:25

Reier,
Wederom een super week gehad.Goed gevangen, sfeer was geweldig en de verzorging weer helemaal top.
Bedankt voor alles.
Gr. Klaas van Hinte, Blokker.

Naam Ruud Vlaar
Datum 09-07-2014 22:18:55

Beste Reier,
Net terug van weer een geweldige week vissen in Vevang. We waren met dezelfde groep als vorig jaar met een nieuwkomer. Het was wederom weer beregezellig. Erg leuk gevangen, veel pollakken en drie mooie heilbotten. Wat een geweldige sport is dat. Ook erg getroffen met het weer. Natuurlijk alles weer super verzorgd en heerlijk gegeten. Dit mede door de assistentie van Dick. Ik kijk alweer uit om volgend jaar weer mee te gaan. Wie weet: zelfde tijd, zelfde plaats en zelfde groep.
Groetjes Ruud.

Naam Jan van Wijk
Datum 29-06-2014 14:38:18

Van 20 - 27 juni heb ik weer een heerlijke visweek gehad in Vevang. We hadden een leuke en gezellige groep waaronder natuurlijk Kees en de verzorging en begeleiding door Reier waren weer PERFECT! Het weer was goed genoeg om elke dag te kunnen vissen ondanks een regendag en een soms stevige wind uit noordelijke richtingen. Maar de vangsten waren meer dan prima; elke dag konden we leuke vangsten boeken. En met mijn eerste heilbot (82 cm), mooie gullen (tot 86 cm) en een totaal van 13 verschillende soorten ben ik meer dan tevreden. Reier bedankt en graag tot volgend jaar!

Naam Wiene-Fred Rigterink
Datum 21-06-2014 19:42:12

Hoi Mannen van Visservice, dag 1 na thuiskomst van weer een onvergetelijke vistrip avontuur in VEVANG (veel vangen dussss) Ze hadden het het weer goed voor mekaar daar in Noorwegen, eten was goed, goede service en de boten waren weer dik voor mekaar. we hebben goed en weer lekker gevist. dus nogmaals mannen van VISSERVICE en Kees Natuurlijk niet te vergeten, hartelijk bedankt voor de super gezellige week. en hopelijk tot gauw. Groetjes uit Hierden

Naam Hennie Nieuwenhuis
Datum 11-06-2014 21:04:05

Hallo Mannen van Visservice
Afgelopen week vanaf 31 mei tot 7 juni met jullie in Stavanger geweest.Het weer was fantastisch.Veel vis gevangen,veel soorten vis waaronder ook haaien.Helemaal geweldig.Weer een geweldige leuke week gehad met goed en lekker eten,en een hele leuke gezellige groep.
Mijn speciale dank gaat uit aan Reier ,Rob,Kees en Bert.Ik heb een TOP week gehad.Hoop er volgend jaar weer bij te kunnen zijn.
Groetjes aan allemaal van Hennie

Naam Mike Noorderijk
Datum 25-05-2014 21:34:14

Een onwijs mooie vakantie gehad samen met René door Visservice***!

Mijn eerste keer in Noorwegen(Boknafjorden)Wat een prachtige locatie is dit. Ook het vissen hier was voor mij de eerste keer. Alles was netjes voor elkaar en geregeld. Elke avond heerlijk gegeten door Reier. Mis het nu al. Zo ook de gezelligheid, het landschap, de rust en niet te vergeten de perfect gekookte eieren van Cees Hut. Gelukkig een hoop beelden en foto's kunnen maken door Visservice met mijn Go Pro, bedankt hiervoor!

Ik heb een heleboel gezien, gedaan en vooral geleerd (aangezien ik analfabeet 'was' op het gebied van vissen) Naast het vissen ook af en toe andere bezienswaardigheden opgezocht en zelfs daarmee werden geholpen.

Voor mij dus een echte onvergetelijke vakantie.

Met dank aan Ben, Ted, Tinus, Bert, Cees en in het speciaal Reier & Sjoerd voor alle mooie, leerzame en gezellige dagen.

17 mei 2014 tot en met 24 mei 2014

Naam Richard
Datum 14-05-2014 22:16:32

Na een zoektocht op internet uitgekomen bij visservice. Maar ook hier geldt dat een netwerk handiger is dan google omdat een bekende ook al meerdere jaren was meegegaan. Dat kan dus niet missen. En een afspraak met Reier was snel gemaakt
Heb mezelf erg goed vermaakt. Als doorgewinterde zoetwater visser maar groen wat betreft het zoutwater.
Na een goede en inviduele uitleg op deze manier van vissen, bleef de vangst dan ook niet uit. Mooie kabbeljauw, fantastische polakken en ook de nodige bledden van platvissen.
Alles eromheen was ook goed verzorgt. Eten, slaapplekken en de nodige gezelligheid. Her en der een gekheidje. En ze leren je hoe multi functioneel een schaar kan zijn als je op het water zit.
Mvgr,
Richard

Naam Aniel Jitan
Datum 06-05-2014 20:15:04

Nou Thed, bij ons is het ook aftellen. Alleen wij gaan aankomende zaterdag voor het eerst mee met Visservice. We staan te poppelen!!!!! Weersvoorspellingen zien er niet heel goed uit, maar als we maar het water op mogen... dan gaan we ze proberen te vangen. Jij met je groep ook veel plezier en een goede vangst.

Aniel

Naam Thed van der Kolk
Datum 24-04-2014 17:08:58

Aftellen begonnen!!!!!
Eigenlijk is de opmerking van hierboven niet helemaal juist want na al een aantal malen met Visservice in Noorwegen te hebben gevist begint het aftellen eigenlijk al direct bij thuiskomst. Nog ruim 3 weken (17-05) en dan begint de visvakantie weer. Hopelijk weer net zo goed en leuk als alle voorgaande keren.
Verheug mij er weer op.
Voor de deelnemers van de week van 17-05 hoop ik dat we een mooie week mogen hebben met goed visweer en mooie vangsten. Voor de deelnemers van de andere weken uiteraard ook. Geniet er weer van allen. Voor je het weet ben je weer opnieuw aan het aftellen.

Naam Jules Withagen
Datum 03-10-2013 18:30:51

WOW.....
Ik ben nog aan het bijkomen van een fantastische week!! Prachtig weer, alleen de zondagochtend konden we niet weg vanwege de regen. Alle dagen op het water geweest met veel zon en een gladde zee. Fjord nog nooit zo glad gezien als deze week. Zelfs zo warm dat sommige van ons gewoon in de blote bast in de boot zaten. Uiteraard veel vis gevangen. Helaas geen extreme soort of zeer groot formaat. Wel veel variatie gevangen.
Ook dit jaar was het eten weer voortreffelijk. Onze eigen chef kok heeft 1 avond voor Reier ingevallen. Ook dit diner was zeer geslaagd.
Al met al was de service van Reier en Anthony perfect. Wat wil een mens nog meer.
Voor 2015 hebben we inmiddels maar weer een optie genomen. Deze keer weer naar Vevang.
Namens Jan, Peter, Arjen, Anton, Koert, Michael, Wout en mij zelf:
HARTELIJK BEDANKT voor de geweldige week. De service van visservice*** is TOP!! Tot 2015

Naam Henk v Fessem
Datum 30-07-2013 13:43:10

Hier een berichtje Henk het was weer een fijn weekje met Bert en Henny kees fijn wezen vissen en niet te vergeten het klaverjassen.
Ook een compliment aan Reier en Sjoerd voor het lekkere eten volgend jaar zijn we weer present de zelfde periode gr v Henk v Fessem en vismaatje Erik.

Naam Erik Rosenthal
Datum 17-07-2013 16:25:20

Hallo Reier en Sjoerd hier een berichtje van Erik.Het was weer grandioos in Vervang en heel leuk geweest met de ploeg zo als Bert en Henny en niet te vergeten good old Kees.
Mijn vismaatje heeft het ook naar zijn zin gehad en kwam al weer vragen voor volgend jaar Ik hoop dat ze goed oefenen met de elastieken vooral Sjoerd .Nog bedankt voor de goede zorgen .Gr v Erik en vismaatje Henk.

Naam Hennie Nieuwenhuis
Datum 16-07-2013 17:15:36

Hoi mannen van Visservice Reier en Sjoerd en ook cees.
Ik heb een geweldige week gehad het vissen was helemaal top veel soorten dus ook veel vis gevangen en het eten was ook top (Reier hoe krijg je het voor elkaar)en een leuke groep vissers bij elkaar m`n vismaat Bert - Cees -Erik en Henk wat hebben we het leuk gehad het was echt genieten nogmaals dank jullie wel
Groeten Hennie

Naam Harry Bosman
Datum 05-07-2013 11:08:34

Hoi Reier/Sjoerd,

Afgelopen vakantie was de 5e keer met Visservice naar Noorwegen, wat meer is er dan nog te zeggen. Wederom een perfecte week, uitstekende vistips (met name vissen met de Paravaan was fantastisch) heerlijk eten en een leuke groep. Bedankt voor alle service en tot volgend jaar.

Vorige klachten - adverteren - gratis gastenboek Volgende